Zwaluwen Utrecht 1911

Balance Tennis Academy
Inschrijven

Zwaluwen Utrecht 1911 Tennis

 

Het tennispark van Zwaluwen Utrecht 1911 Tennis is gevestigd aan de Grebbeberglaan 4, te Utrecht. Meer informatie over deze tennisvereniging kun je vinden op de website www.zwaluwenutrecht1911.nl

De clubtrainer die namens BTA alles regelt m.b.t. de tennislessen is Jordy Nieuwendijk (jordy.nieuwendijk@balance-tennis.com)

Tennislessen
Er zijn twee lescyclussen. In de zomerperiode van april – september en in de winterperiode van oktober – maart. Je kunt los daarvan altijd aan ons vragen wat de verdere lesmogelijkheden zijn. Klik hier om je gegevens in te vullen en wij nemen contact met je op. Om tennislessen te mogen volgen bij deze vereniging moet je lid zijn van de vereniging.

Download onze BTA app! De App is zowel via de App Store (Apple) als via Google Play (Androïd) te downloaden. Deze BTA App geeft informatie over de tennislessen, activiteiten en evenementen.

      

Tennislessen voor de senioren zomerperiode

Meer informatie volgt……..

Tennislessen voor de jeugd zomerperiode

Meer informatie volgt……..

 

Introductielessen 
Direct inschrijven? Klik hier

Meer informatie volgt……..

Momenteel zijn hier geen lesinschrijvingen mogelijk 

Vragen?

Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen.