Zwaluwen Utrecht 1911

Balance Tennis Academy
Inschrijven

Zwaluwen Utrecht 1911 Tennis

 

Het tennispark van Zwaluwen Utrecht 1911 Tennis is gevestigd aan de Grebbeberglaan 4, te Utrecht. Meer informatie over deze tennisvereniging kun je vinden op de website www.zwaluwenutrecht1911.nl

De clubtrainer die namens BTA alles regelt m.b.t. de tennislessen is Isa Kruk(isa.kruk@balance-tennis.com)

Tennislessen
Er zijn twee lescyclussen. In de zomerperiode van april – september en in de winterperiode van oktober – maart. Je kunt los daarvan altijd aan ons vragen wat de verdere lesmogelijkheden zijn. Klik hier om je gegevens in te vullen en wij nemen contact met je op. Om tennislessen te mogen volgen bij deze vereniging moet je lid zijn van de vereniging.

Download onze BTA app! De App is zowel via de App Store (Apple) als via Google Play (Androïd) te downloaden. Deze BTA App geeft informatie over de tennislessen, activiteiten en evenementen.

      

LESMOGELIJKHEDEN SENIOREN ZOMER

Groepstraining 4 of 8 personen op 1 baan
De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.

Privé training per 25 of 50 minuten, 1 of 2 personen

Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 9 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

LESMOGELIJKHEDEN JEUGD
Voor de jeugd t/m 12 jaar werken wij vanuit het Tenniskids programma. Dit bestaat uit verschillende fases: blauw, rood, oranje en groen. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leren kinderen de sport razendsnel te spelen. Kinderen wordt direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Samen spelen en plezier hebben. Zie Tenniskids voor uitgebreide informatie.

Kleur – leeftijd – geboortejaar
Rood t/m 8 jaar – tot en met 2016
Oranje 8 t/m 10 jaar – 2016 tot en met 2014
Groen 10 t/m 12 jaar – 2014 tot en met 2012
Geel – vanaf 12 jaar

Onderstaand een overzicht van de mogelijke jeugdtrainingen

Groepstraining 4-6 personen (rood, oranje, groen, geel)
Er worden 16 lessen van 50 minuten gegeven..

Voor de financiële machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen.

 

Speciale cursussen

Op dit moment worden er nog geen speciale cursussen aangeboden

.

Vragen?

Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen.