Wij zijn heel erg trots om jou te kunnen melden dat wij onderdeel zijn geworden van House of Tennis. De afgelopen maanden hebben wij, samen met House of Tennis, hard gewerkt om deze samenwerking vorm te geven en wij zijn ervan overtuigd dat we nu nog meer kunnen betekenen voor deze geweldige sport.

Het primaire doel is en blijft altijd om onze passie voor tennis over te brengen naar zoveel als mogelijk mensen. Van jong tot oud, van recreatief tot prestatief, van talent tot toptennisser, van valide tot mindervalide.

Wij gaan niet aangeven dat er niets gaat veranderen. Om beter te worden moet je goed luisteren naar je omgeving, zelfkritisch zijn en juist openstaan voor verandering. Daarentegen zullen we ook koesteren wat we al wel goed doen. Wij blijven uiteraard verbonden aan House of Tennis.

Je mag ervan uitgaan dat de (praktische) integratie van BTA naar House of Tennis, goed overwogen en gefaseerd zal verlopen. Communicatie met de direct betrokkenen speelt daarbij een essentiële rol. Geef ons aan als wij iets beter kunnen doen, maar uiteraard horen wij ook graag als wij wel voldoen aan jouw verwachtingen.

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in om onze reis, samen met alle collega’s van House of Tennis, te vervolgen. Op de website van House of Tennis kun je alvast een kijkje nemen om een indruk op te doen van deze gerenommeerde tennisschool..

Als je wat wilt overleggen dan kan dat uiteraard. Je weet ons te vinden.

Wij wensen jou hele fijne feestdagen en een mooi 2024!

Sportieve groet,

Mede namens onze collega’s van House of Tennis

Remco Mentink, Onno van Dongen, Bart Matthee, Denny van den Berg en Rob Veldhuis