TPV De Doordraaiers

Balance Tennis Academy
Inschrijven

TPV De Doordaaiers


Het tennispark van TPV De Doordraaiers is gevestigd aan de Poort van Wulven 2, te Houten. 
Meer informatie over deze tennisvereniging kun je vinden op de website www.doordraaiers.nl

De clubtrainer die namens BTA alles regelt m.b.t. de tennislessen is Theo Hoek (t.hoek@balance-tennis.com)

Tennislessen
Er zijn twee lescyclussen. In de zomerperiode van april – september en in de winterperiode van oktober – maart. Je kunt los daarvan altijd aan ons vragen wat de verdere lesmogelijkheden zijn. Klik hier om je gegevens in te vullen en wij nemen contact met je op. Om tennislessen te mogen volgen bij deze vereniging moet je lid zijn van de vereniging. Dat geldt niet voor de lessen die worden aangeboden op de binnenbanen (blaashal, in de winterperiode)

Download onze BTA app! De App is zowel via de App Store (Apple) als via Google Play (Androïd) te downloaden. Deze BTA App geeft informatie over de tennislessen, activiteiten en evenementen.

      

SMOGELIJKHEDEN SENIOREN

Groepstraining 4 personen op 1 baan
De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.

Je kunt kiezen voor een cursus overdag en/of de avond.

Privé training per 25 of 50 minuten

Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 9 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

Je kunt kiezen voor een cursus overdag en/of de avond.

LESMOGELIJKHEDEN JEUGD
Voor de jeugd werken wij vanuit de visie van Tenniskids. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leren kinderen de sport razendsnel te spelen. Kinderen wordt direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Samen spelen en plezier hebben. 

Groepstraining 4-6-8 personen op 1 baan of 2 banen
De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. 

Privé training per 25 of 50 minuten
Wanneer je optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met jou een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor jou meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 9 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

Voor de financiële machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen.
Voor de jeugdleden die een tweede training volgen is er een subsidie van 50 euro. 
Er kunnen maximaal 20 jeugdleden gebruik maken van deze subsidie.

 

Speciale cursussen

Introductielessen
Maak kennis met tennis!!! Een unieke cursus van 5 weken om de beginselen van deze geweldige sport te leren. De kosten zijn 60 euro per persoon.

Jeugd
Maandag 16.00 uur – 16.40 uur
voor jeugd 11 t/m 14 jaar, start 12 april
Vrijdag 15.40 uur – 16.30 uur
voor jeugd 7 t/m 10 jaar, start 9 april

Senioren
Dinsdag 19.00 uur -19.50 uur
Start 13 april
Vrijdag 18.10 uur – 19.00 uur uur 
Start 9 april

Vragen?

Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen.