LTV De Doordraaiers

Balance Tennis Academy
Inschrijven

LTV De Doordaaiers

Het tennispark van LTV De Doordraaiers is gevestigd aan de Poort van Wulven 2, te Houten. Meer informatie over deze tennisvereniging kun je vinden op de website www.doordraaiers.nl

De clubtrainer die namens BTA alles regelt m.b.t. de tennislessen is Theo Hoek (t.hoek@balance-tennis.com)

Tennislessen
Er zijn twee lescyclussen. In de zomerperiode van april – september en in de winterperiode van oktober – maart. Je kunt los daarvan altijd aan ons vragen wat de verdere lesmogelijkheden zijn. Klik hier om je gegevens in te vullen en wij nemen contact met je op. Om tennislessen te mogen volgen bij deze vereniging moet je lid zijn van de vereniging.

Download onze BTA app! De App is zowel via de App Store (Apple) als via Google Play (Androïd) te downloaden. Deze BTA App geeft informatie over de tennislessen, activiteiten en evenementen.

      

Tennislessen voor de senioren zomerperiode
Direct inschrijven? Klik hier

Groepstraining 4 personen op 1 baan
De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Er wordt aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.

Privé training met 1 of 2 personen op 1 baan
Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan technisch en/of tactisch zijn.

Tennislessen voor de jeugd zomerperiode
Direct inschrijven? Klik hier

Groepstraining 6 personen op 2 banen
De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de speelstijl van de jeugd centraal staan.

Groepstraining 4 personen op 1 baan
De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de specifieke speelstijl van de jeugd centraal staan.

 

Introductielessen “Maak kennis met Tennis” voor niet-leden, jeugd en senioren
Direct inschrijven? Klik hier

Leeftijd: 5 t/m 9 jaar
Dag: woensdag
Tijd: 14.20 uur – 15.10 uur
Start: 17 juni
Aantal lessen: 8

Leeftijd: 14 t/m 17 jaar
Dag: maandag
Tijd: 15.10 uur – 16.00 uur
Start: 17 juni
Aantal lessen: 8

Leeftijd: 18 plus
Dag: zaterdag
Tijd: 10.00 uur – 10.50 uur
Start: 4 juli
Aantal lessen: 8

De kosten bedragen € 60,00 (bij incasso € 5,00 korting).
De voorwaarden van deze cursus zijn: geen lid zijn van een tennisvereniging en nog niet eerder deelgenomen aan deze introcursus.

Vragen?

Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen.