TPV De Doordraaiers

Balance Tennis Academy
Inschrijven

TPV De Doordaaiers


Het tennispark van TPV De Doordraaiers is gevestigd aan de Poort van Wulven 2, te Houten. 
Meer informatie over deze tennisvereniging kun je vinden op de website www.doordraaiers.nl

De clubtrainer die namens BTA alles regelt m.b.t. de tennislessen is Theo Hoek (t.hoek@balance-tennis.com)

Tennislessen
Er zijn twee lescyclussen. In de zomerperiode van april – september en in de winterperiode van oktober – maart. Je kunt los daarvan altijd aan ons vragen wat de verdere lesmogelijkheden zijn. Klik hier om je gegevens in te vullen en wij nemen contact met je op. Om tennislessen te mogen volgen bij deze vereniging moet je lid zijn van de vereniging. Dat geldt niet voor de lessen die worden aangeboden op de binnenbanen (blaashal, in de winterperiode)

Download onze BTA app! De App is zowel via de App Store (Apple) als via Google Play (Androïd) te downloaden. Deze BTA App geeft informatie over de tennislessen, activiteiten en evenementen.

      

LESMOGELIJKHEDEN SENIOREN ZOMER

Groepstraining 4 personen op 1 baan
Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.

Je kunt kiezen voor een cursus overdag en/of de avond en voor een cyclus van 18 weken.
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan de groepsgrootte variëren. Dit zal vooraf worden gecommuniceerd en de prijs wordt hierop aangepast

Privé training per 25 of 50 minuten
Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 9 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

Van maandag t/m vrijdag kun je kiezen voor een cursus overdag en/of de avond.(op vrijdag tot 19:00)

LESMOGELIJKHEDEN JEUGD ZOMER
Voor de jeugd werken wij vanuit de visie van Tenniskids. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leren kinderen de sport razendsnel te spelen. Kinderen wordt direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Samen spelen en plezier hebben. 

Groepstraining 4-6 personen op 1 baan of 2 banen
De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten.

Voor de groepslessen kent de club een subsidiemogelijkheid (onder voorbehoud) waardoor de 2e training met een aantrekkelijke korting kan worden gevolgd. De jeugdtrainingen zullen zoveel mogelijk op de maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag worden verzorgd door de hoofdtrainer.

Privé training per 25 of 50 minuten
Wanneer je optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met jou een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor jou meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 9 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

Er wordt een subsidie toegepast bij een tweede training. De hoogte van deze subsidie is op dit moment nog niet bekend. Afgelopen winter was het €50,-.
Voor de financiële machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen.

 

 

Speciale cursussen Maak kennis met tennis senioren In het najaar start een nieuwe cursus Maak Kennis met Tennis voor senioren bij TPV De Doordraaiers. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Michiel Redert van de club via intro@doordraaiers.nl 

 

 

Vragen?

Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen.