LTV De Doordraaiers

Balance Tennis Academy
Inschrijven

LTV De Doordaaiers


Het tennispark van LTV De Doordraaiers is gevestigd aan de Poort van Wulven 2, te Houten. 
Meer informatie over deze tennisvereniging kun je vinden op de website www.doordraaiers.nl

De clubtrainer die namens BTA alles regelt m.b.t. de tennislessen is Theo Hoek (t.hoek@balance-tennis.com)

Tennislessen
Er zijn twee lescyclussen. In de zomerperiode van april – september en in de winterperiode van oktober – maart. Je kunt los daarvan altijd aan ons vragen wat de verdere lesmogelijkheden zijn. Klik hier om je gegevens in te vullen en wij nemen contact met je op. Om tennislessen te mogen volgen bij deze vereniging moet je lid zijn van de vereniging. Dat geldt niet voor de lessen die worden aangeboden op de binnenbanen (blaashal, in de winterperiode)

Download onze BTA app! De App is zowel via de App Store (Apple) als via Google Play (Androïd) te downloaden. Deze BTA App geeft informatie over de tennislessen, activiteiten en evenementen.

      

LESMOGELIJKHEDEN JEUGD en SENIOREN

Inschrijven voor de reguliere cyclus (zomer of winter) is momenteel helaas niet mogelijk. Vanzelfsprekend kunnen wij wel kijken of wij nog wat kunnen betekenen m.b.t. tennisles(sen). Vraag ons naar de mogelijkheden door jouw gegevens in te vullen, onderaan deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Speciale cursussen

Introductielessen
Maak kennis met tennis!!! Een unieke cursus van 5 weken om de beginselen van deze geweldige sport te leren. Deze cursus start in de week van 12 oktober 2020. Schrijf je nu in! Uiterste inschrijfdatum is 4 oktober 2020.

Jeugd
Woensdag 13.30 uur – 14.20 uur
Woensdag 14.20 uur  – 15.10 uur
Donderdag 16.30 uur – 17.20

Senioren
Maandag 19.00 uur -19.50 uur
Zaterdag 14.50 uur – 15.40 uur (max. 8 personen op 2 banen)

Vragen?

Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen.