TPV De Doordraaiers

Balance Tennis Academy
Inschrijven

TPV De Doordaaiers


Het tennispark van TPV De Doordraaiers is gevestigd aan de Poort van Wulven 2, te Houten. 
Meer informatie over deze tennisvereniging kun je vinden op de website www.doordraaiers.nl

De clubtrainer die namens BTA alles regelt m.b.t. de tennislessen is Theo Hoek (t.hoek@balance-tennis.com)

Tennislessen
Er zijn twee lescyclussen. In de zomerperiode van april – september en in de winterperiode van oktober – maart. Je kunt los daarvan altijd aan ons vragen wat de verdere lesmogelijkheden zijn. Klik hier om je gegevens in te vullen en wij nemen contact met je op. Om tennislessen te mogen volgen bij deze vereniging moet je lid zijn van de vereniging. Dat geldt niet voor de lessen die worden aangeboden op de binnenbanen (blaashal, in de winterperiode)

Download onze BTA app! De App is zowel via de App Store (Apple) als via Google Play (Androïd) te downloaden. Deze BTA App geeft informatie over de tennislessen, activiteiten en evenementen.

      

LESMOGELIJKHEDEN SENIOREN WINTER

Groepstraining 4 personen op 1 baan BINNEN
De cursus bestaat uit 9 of 18 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.

Je kunt kiezen voor een cursus overdag en/of de avond en voor een cyclus van 9 of 18 weken. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan de groepsgrootte iets variëren. Dit zal vooraf worden gecommuniceerd en de prijs wordt hierop aangepast. De cursus start op 11 oktober. 

Privé training per 25 of 50 minuten BINNEN

Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 9 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

Je kunt kiezen voor een cursus overdag en/of de avond.

LESMOGELIJKHEDEN JEUGD
Voor de jeugd werken wij vanuit de visie van Tenniskids. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leren kinderen de sport razendsnel te spelen. Kinderen wordt direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Samen spelen en plezier hebben. 

Groepstraining 4-6 personen op 1 baan of 2 banen BINNEN
De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. 

Privé training per 25 of 50 minuten BINNEN
Wanneer je optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met jou een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor jou meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 9 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

Er wordt een subsidie toegepast bij een tweede training. De hoogte van deze subsidie is op dit moment nog niet bekend. Afgelopen winter was het €50,-.
Voor de financiële machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen. 

 

Speciale cursussen

Maak (overdekt) kennis met tennis voor junioren én senioren.

LTV de Doordraaiers start op woensdag 3 en vrijdag 5 november een kennismakingsproject tennis.
U ontvangt 5 tennislessen van 50 minuten. De tennislessen worden gegeven door Theo Hoek van tennisschool BTA. Voor de cursus zijn leenrackets en ballen op de vereniging aanwezig. 

De enige voorwaarde van deze cursus is: Geen lid zijn van een tennisvereniging en nog niet eerder meegedaan aan deze cursus.

Lestijden  jeugd:
woensdag 14.50 – 15.40 5  t/m 9 jaar
woensdag 15.40 – 16.30  10 t/m 14 jaar

Lestijden  senioren:
vrijdag  18.10 – 19.00

De kosten zijn € 60,- per persoon
via automatische incasso

De cursus wordt afgesloten met een onderling toernooi. Na deze periode bestaat de mogelijkheid om lid te worden van de vereniging.

Inschrijven kunt u onderaan deze pagina

Vragen?

Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen.