ULTC Iduna

Balance Tennis Academy
Inschrijven

 ULTC Iduna

Het tennispark van ULTC Iduna is gevestigd aan de Arienslaan 18, te Utrecht. Meer informatie over deze tennisvereniging kun je vinden op de website www.ultciduna.nl

De clubtrainers die namens BTA alles regelen m.b.t. de tennislessen zijn voor senioren Sander Kooi (s.kooi@balance-tennis.com) voor jeugd t/m 12 Jordy Nieuwendijk (jordy.nieuwendijk@balance-tennis.com) en voor jeugd vanaf 12 jaar en de selecties is de hoofdtrainer Maurits Van der Velpen (maurits.vandervelpen@balance-tennis.com)

Tennislessen
Er zijn twee lescyclussen. In de zomerperiode van april – september en in de winterperiode van oktober – maart. Je kunt los daarvan altijd aan ons vragen wat de verdere lesmogelijkheden zijn. Klik hier om je gegevens in te vullen en wij nemen contact met je op. Om tennislessen te mogen volgen bij deze vereniging moet je lid zijn van de vereniging.

Download onze BTA app! De App is zowel via de App Store (Apple) als via Google Play (Androïd) te downloaden. Deze BTA App geeft informatie over de tennislessen, activiteiten en evenementen.

      

LESMOGELIJKHEDEN SENIOREN WINTER

Groepstraining BUITEN

De cursus bestaat uit 16 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties. Er zijn verschillende mogelijkheden:
– Avond 5 personen 
– Overdag 5 personen
– Ochtend 5 personen (speciaal voor de ochtendleden)

Groepstraining BINNEN

Dit jaar starten we met 2 lesweken buiten (kosten zijn ook 2 weken minder voor hal) De cursus bestaat uit 17 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties. Er zijn verschillende mogelijkheden:
– Avond 4 personen (groepsgrootte kan ook naar 5 personen gezet worden)
– Overdag 4 personen (groepsgrootte kan ook naar 5 personen gezet worden)
– Ochtend 4 personen (speciaal voor de ochtendleden, groepsgrootte kan ook naar 5 personen gezet worden)

Privé training 50 minuten BINNEN of BUITEN voor ochtend of overdag
Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 10 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

Selectietraining BINNEN (8-12 personen)

Dit jaar starten we met 2 lesweken buiten (kosten zijn ook 2 weken minder voor hal) Spelers en speelsters die deel uitmaken van de selectie kunnen zich inschrijven voor de selectietrainingen van de verenigingen. De cursus bestaat uit 17 weken les van 90 minuten. Les product is voor 8 personen , bij groepen van een hoger aantal wordt de prijs daar op aangepast. 

LESMOGELIJKHEDEN JEUGD
Voor de jeugd t/m 12 jaar werken wij vanuit het Tenniskids programma. Dit bestaat uit verschillende fases: blauw, rood, oranje en groen. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leren kinderen de sport razendsnel te spelen. Kinderen wordt direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Samen spelen en plezier hebben. Zie Tenniskids voor uitgebreide informatie.

Kleur – leeftijd – geboortejaar
Blauw 4 – 6 jaar – 2018 t/m 2020
Rood t/m 8 jaar – tot en met 2016
Oranje 8 t/m 10 jaar – 2014 tot en met 2016
Groen 10 t/m 12 jaar – 2012 tot en met 2014

Onderstaand een overzicht van de mogelijke jeugdtrainingen.

Let op:

– Voor de financiële machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen.

– Subsidie nog niet bekend : vorige winter gaf de jeugdcommissie een 30 euro subsidie op de tweede training

 Dit jaar starten we met 2 lesweken buiten (kosten zijn ook 2 weken minder voor hal)
– Je schrijft initieel in voor de binnenlessen (uitgezonderd prive training). Het kan zijn dat je alsnog wordt ingedeeld voor de buitenlessen. Het lesbedrag wordt daarop aangepast (lees: is dan lager)

4 tot 6 jaar (Tenniskids blauw)
Er worden 17 lessen van 50 minuten gegeven. Ideaal voor hele jonge kinderen om te starten met tennis. 

5 tot 9 jaar (Tenniskids rood)
Er worden 17 lessen van 50 minuten gegeven.

8 tot 18 jaar (jeugdtraining (oranje, groen en geel))
Er worden 17 lessen van 50 minuten gegeven.

Vanaf 12 jaar (Tenniskids geel, geboren in 2006 of eerder), 8 personen op 2 banen
Er worden 17 lessen van 75 minuten gegeven.

Privé training 50 minuten BUITEN
Wanneer je optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met jou een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor jou meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 10 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

In overleg kan ook binnen worden getraind. De baanhuur moet dan nog wel worden doorberekend.

 

 

 

Speciale cursussen

OP dit moment zijn er geen inschrijf mogelijkheden 

Vragen?

Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen.