ULTC Iduna

Balance Tennis Academy
Inschrijven

 ULTC Iduna

Het tennispark van ULTC Iduna is gevestigd aan de Arienslaan 18, te Utrecht. Meer informatie over deze tennisvereniging kun je vinden op de website www.ultciduna.nl

De clubtrainers die namens BTA alles regelen m.b.t. de tennislessen zijn voor senioren Sander Kooi (s.kooi@balance-tennis.com) voor jeugd t/m 12 Jordy Nieuwendijk (jordy.nieuwendijk@balance-tennis.com) en voor jeugd vanaf 12 jaar en de selecties is de hoofdtrainer Maurits Van der Velpen (maurits.vandervelpen@balance-tennis.com)

Tennislessen
Er zijn twee lescyclussen. In de zomerperiode van april – september en in de winterperiode van oktober – maart. Je kunt los daarvan altijd aan ons vragen wat de verdere lesmogelijkheden zijn. Klik hier om je gegevens in te vullen en wij nemen contact met je op. Om tennislessen te mogen volgen bij deze vereniging moet je lid zijn van de vereniging.

Download onze BTA app! De App is zowel via de App Store (Apple) als via Google Play (Androïd) te downloaden. Deze BTA App geeft informatie over de tennislessen, activiteiten en evenementen.

      

LESMOGELIJKHEDEN JEUGD en SENIOREN

Inschrijven voor de reguliere cyclus (zomer of winter) is momenteel helaas niet mogelijk. Vanzelfsprekend kunnen wij wel kijken of wij nog wat kunnen betekenen m.b.t. tennisles(sen) en/of prive lessen. Vraag ons naar de mogelijkheden door jouw gegevens in te vullen, onderaan deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

   

   

   

  Speciale cursussen

  Denk hierbij aan introductielessen, thematrainingen, etc. Momenteel is er geen aanbod. 

  Vragen?

  Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen.