Winter Competitie

Balance Tennis Academy
Inschrijven

De competities

BTA organiseert al vele jaren meerdere wintercompetities

Sportcentrum Oudenrijn in Vleuten – De Meern

Zaterdag voor teams
De competitie vindt plaats tussen september en maart. Er wordt om de week gespeeld van 13.00 uur tot 17.00 uur. 

Zondag voor dubbels (heren-, dames en gemengd)
De competitie vindt plaats tussen september en maart . Per onderdeel wordt er  9 weken gespeeld. Per zondag wordt er één onderdeel gespeeld (herendubbel, damesdubbel of gemengd dubbel). Er wordt gespeeld om gewonnen sets binnen de gestelde tijdslimiet van 1½ uur. Er wordt gespeeld om het kampioenschap (promotie en degradatie is mogelijk).

Voor meer informatie over de wintercompetities in Sportcentrum Oudenrijn:
wintercompetitiesco@balance-tennis.com 

Sportclub Houten in Houten

Dinsdag- en donderdagochtend dames dubbelcompetities
Op dinsdag en donderdagochtend organiseren wij een dames dubbelcompetitie. Je speelt wekelijks een wedstrijd van 1 uur en 15 minuten tegen verschillende koppels. De wedstrijden worden gespeeld van 9.00 tot 10.15 uur en van 10.15 tot 11.30 uur. 

Vrijdagavond teamcompetitie NIEUW
Na het succes van de vrijdagavond KNLTB competitie is het vanaf nu ook mogelijk om deze competitievorm in de winter te spelen. Ieder team telt minimaal vier personen. Hierdoor speelt iedereen drie dubbelwedstrijden van 40 minuten. De wedstrijden worden gespeeld van 18.30 tot 22.30 uur.

Zaterdagochtend teamcompetitie
Op zaterdagochtend speel je in teamverband leuke wedstrijden. Ieder team telt minimaal drie personen. Hierdoor speelt iedereen twee dubbelwedstrijden van 40 minuten. De wedstrijden worden gespeeld van 11.00 tot 13.00 uur.

Zaterdagmiddag teamcompetitie
Op zaterdagmiddag speel je in teamverband leuke wedstrijden. Ieder team telt minimaal vier personen. Hierdoor speelt iedereen drie dubbelwedstrijden van 40 minuten. De wedstrijden worden gespeeld van 13.00 tot 17.00 uur. 

Zondag dubbelcompetitie
Eens in de drie weken speel je als dubbel een wedstrijd van anderhalf uur tegen een ander koppel. Je kunt spelen in gemengd dubbel damesdubbel en herendubbel. De wedstrijden worden op speelsterkte gespeeld en het is daarom mogelijk om te spelen in de categorie 6/7 of 7/8. De wedstrijden worden gespeeld tussen 11.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie over de wintercompetities in Sportclub Houten:
wintercompetitie@balance-tennis.com

 

Zaterdag Competitie SCO

Zondag Competitie SCO

Dinsdag Dames Dubbel SC Houten

Donderdag Dames Dubbel SC Houten

Vrijdag Avond Team Competitie SC Houten

Zaterdag Ochtend Team Competitie SC Houten

Zaterdag Middag Team Competitie SC Houten

Zondag Dubbel Competitie SC Houten

Vragen?

Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen.