TC Domstad

Balance Tennis Academy
Inschrijven

TC Domstad


Het tennispark van TC Domstad is gevestigd aan de Kennedylaan 7, te Utrecht. 
Meer informatie over deze tennisvereniging kun je vinden op de website www.tcdomstad.nl

De clubtrainers die namens BTA alles regelen m.b.t. de tennislessen zijn Remco Mentink (selectie en senioren) (remco.mentink@balance-tennis.com) en Marten de Vries (jeugd) (marten.devries@balance-tennis.com)

Tennislessen
Er zijn twee lescyclussen. In de zomerperiode van april – september en in de winterperiode van oktober – maart. Je kunt los daarvan altijd aan ons vragen wat de verdere lesmogelijkheden zijn. Klik hier om je gegevens in te vullen en wij nemen contact met je op. Om tennislessen te mogen volgen bij deze vereniging moet je lid zijn van de vereniging.

Download onze BTA app! De App is zowel via de App Store (Apple) als via Google Play (Androïd) te downloaden. Deze BTA App geeft informatie over de tennislessen, activiteiten en evenementen.

      

LESMOGELIJKHEDEN SENIOREN

Groepstraining 4 of 9 personen op 1 baan of 2 banen BUITEN
De cursus bestaat uit 18 weken (bij 9 personen) of 12 weken (bij 4 personen) les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties. 
Let op: Een cursus van 18 weken bestaat uit 16 lessen van 50 minuten en een clinic van 1,5 uur.

Groepstraining VRIJDAGOCHTEND 9 personen op 2 banen BUITEN
De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties. 

Groepstraining 9 personen op 2 banen BINNEN
De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties. Deze cursus is mogelijk op woensdag of donderdag vanaf 22:00 uur of op vrijdag vanaf 19:00 uur.

Privé training 50 minuten (BUITEN)
Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 10 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

LESMOGELIJKHEDEN JEUGD
Voor de jeugd t/m 12 jaar werken wij vanuit het Tenniskids programma. Dit bestaat uit verschillende fases: blauw, rood, oranje en groen. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leren kinderen de sport razendsnel te spelen. Kinderen wordt direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Samen spelen en plezier hebben. Zie Tenniskids voor uitgebreide informatie.

Kleur – leeftijd – geboortejaar
Rood t/m 8 jaar – tot en met 2012
Oranje 8 t/m 10 jaar – 2012 tot en met 2010
Groen 10 t/m 12 jaar – 2010 tot en met 2008

Onderstaand een overzicht van de mogelijke jeugdtrainingen op de BINNENbanen.

Easy tennis
Er worden 10 lessen van 50 minuten gegeven. Ideaal voor kinderen om te starten. 

5 tot 9 jaar (Tenniskids rood), 1 of 2 keer per week
Er worden 18 lessen van 50 minuten gegeven.

8 tot 11 jaar (Tenniskids oranje), 1 of 2 keer per week
Er worden 18 lessen van 50 minuten gegeven.

10 tot 12 jaar (Tenniskids groen), 1 of 2 keer per week
Er worden 18 lessen van 50 minuten gegeven.

Vanaf 12 jaar (Tenniskids geel, geboren in 2006 of eerder), 1 of 2 keer per week
Er worden 18 lessen van 50 minuten gegeven.

Vanaf 12 jaar (geboren in 2006 of eerder), 8 kinderen op 2 banen
Er worden 18 lessen van 50 minuten gegeven.

Privé training per 25 of 50 minuten (BUITEN)
Wanneer je optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met jou een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor jou meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 10 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

Voor de financiële machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen.

 

Speciale cursussen

Denk hierbij aan introductielessen, thematrainingen, etc. Momenteel is er geen aanbod. 

Vragen?

Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen en algemene voorwaarden. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen. 

Contact ons

Balance Tennis Academy BV

Europaweg 48
3451 HG Vleuten-De Meern
Tel. +31 30 658 55 98
Email: info@balance-tennis.com