TC Domstad

Balance Tennis Academy
Inschrijven

TC Domstad

 
Het tennispark van TC Domstad is gevestigd aan de Kennedylaan 7, te Utrecht. 
Meer informatie over deze tennisvereniging kun je vinden op de website www.tcdomstad.nl

De clubtrainer die namens BTA alles regelen m.b.t. de tennislessen zijn Remco Mentink (selectie / senioren) en Martijn Foks (jeugd) (remco.mentink@balance-tennis.com) (m.foks@balance-tennis.com)

Tennislessen
Er zijn twee lescyclussen. In de zomerperiode van april – september en in de winterperiode van oktober – maart. Je kunt los daarvan altijd aan ons vragen wat de verdere lesmogelijkheden zijn. Klik hier om je gegevens in te vullen en wij nemen contact met je op. Om tennislessen te mogen volgen bij deze vereniging moet je lid zijn van de vereniging.

Download onze BTA app! De App is zowel via de App Store (Apple) als via Google Play (Androïd) te downloaden. Deze BTA App geeft informatie over de tennislessen, activiteiten en evenementen.

      

ALGEMENE INFORMATIE TENNISLESSEN ZOMER
– Inschrijven kan tot 28 feb
– Je moet lid zijn van TC Domstad om deel te kunnen nemen aan de lessen
– De lessen starten in de week van 1 april
– De trainingen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag
– Tijdens schoolvakanties en nationale feestdagen wordt er geen les gegeven
– Als je ingedeeld bent dan kun je de exacte lesweken zien in de BTA APP (zie onder)
– Bezoek onze website www.balance-tennis.com.
– Check hier onze voorwaarden.
– Vragen?  mail remco.mentink@balance-tennis.com.

OVERZICHT LESMOGELIJKHEDEN SENIOREN

Groepstraining 9 personen op 2 banen AVOND
De cursus bestaat uit 18 weken, de les duurt 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties. 
Let op! Het totaal aantal deelnemers van de groep kan uit maximaal 10 personen bestaan (roulatieschema). Er kan eventueel met 4 personen getraind worden op de vrijdagavond na 22:00!
Het tarief per deelnemer wordt aangepast aan de uiteindelijke groepsgrootte.

Groepstraining 9 personen op 2 banen OCHTEND
De cursus bestaat uit 18 weken, de les duurt 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties. 
Let op! Het totaal aantal deelnemers van de groep kan uit maximaal 10 personen bestaan (roulatieschema). Het tarief per deelnemer wordt daarop aangepast Groepstraining 4 personen op 1 baan OVERDAG

De cursus bestaat uit 12 weken, de les duurt 50 minuten. De lessen vinden doordeweeks plaats voor 18:00 uur. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties. 

Privé training 25 of 50 minuten (voor 18:00 uur)
Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 10 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

TENNISLESSEN JEUGD
Voor de jeugd werken wij vanuit het Tenniskids programma. Dit bestaat uit verschillende fases: rood, oranje, groen en geel. Bij rood, oranje en groen wordt op aangepaste afmetingen van de tennisbaan en met speciale ballen & rackets leren kinderen de sport razendsnel te spelen. Kinderen zoveel als mogelijk in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst, maar de trainer kan hier tijdens het indelen van afwijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het niveau. Het uiteindelijke doel is om zoveel als mogelijk homogene groepen samen te stellen. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Samen spelen en plezier hebben. Zie Tenniskids voor uitgebreide informatie.

Als er iets niet duidelijk is neem dan contact op met de trainer: .Voor de financiële machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen.

OVERZICHT LESMOGELIJKHEDEN JEUGD

Easy tennis: 6-10 jaar

Vooral bedoeld voor kinderen die willen starten met tennis (om uit te proberen). Dit zijn 10 lessen i.p.v. de standaard 18 lessen. Na de 10 lessen kunnen kinderen doorstromen naar de reguliere groepen , als daar ruimte toe is (zie hieronder).

Rood: 6 tot en 8 jaar, 1 of 2 keer per week
Er worden 18 lessen van 50 minuten gegeven.

Oranje: 8 tot en met 10 jaar ,1 of 2 keer per week
Er worden 18 lessen van 50 minuten gegeven.. 

Groen: 10 tot en met 11 jaar, 1 of 2 keer per week
Er worden 18 lessen van 50/75 minuten gegeven.

Geel: vanaf 12 jaar, 1 of 2 keer per week
Er worden 18 lessen van 50 minuten gegeven.

Geel: vanaf 12 jaar, 8 kinderen op 2 banen
Er worden 18 lessen van 50/75 minuten gegeven.

De leeftijden zijn slechts een indicatie, de Hoofdtrainer kan van de leeftijden afwijken voor de kleuren als die in het belang is van het kind zijn ontwikkeling.

Privé training per 25 of 50 minuten (voor 18:00 uur)
Wanneer je optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met jou een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor jou meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 10 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

 

Speciale cursussenEasy tennis voor de jonge jeugd. 10 lessen voor € 50,-, 8 kids per groep, maandag t/m vrijdag om 15:00 uur of 15:50 uur.

Vragen?

Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen en algemene voorwaarden. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen.