TC Domstad

Balance Tennis Academy
Inschrijven

TC Domstad


Het tennispark van TC Domstad is gevestigd aan de Kennedylaan 7, te Utrecht. 
Meer informatie over deze tennisvereniging kun je vinden op de website www.tcdomstad.nl

De clubtrainers die namens BTA alles regelen m.b.t. de tennislessen zijn Remco Mentink (selectie en senioren) (remco.mentink@balance-tennis.com) en Marten de Vries (jeugd) (marten.devries@balance-tennis.com)

Tennislessen
Er zijn twee lescyclussen. In de zomerperiode van april – september en in de winterperiode van oktober – maart. Je kunt los daarvan altijd aan ons vragen wat de verdere lesmogelijkheden zijn. Klik hier om je gegevens in te vullen en wij nemen contact met je op. Om tennislessen te mogen volgen bij deze vereniging moet je lid zijn van de vereniging.

Download onze BTA app! De App is zowel via de App Store (Apple) als via Google Play (Androïd) te downloaden. Deze BTA App geeft informatie over de tennislessen, activiteiten en evenementen.

      

LESMOGELIJKHEDEN SENIOREN WINTER

Groepstraining 4 of 9 personen op 1 baan of 2 banen BUITEN
De cursus bestaat uit 18 weken (bij 9 personen) of 12 weken (bij 4 personen) les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties. 
Let op:
– Bij de avond lessen geven we 16 buitenlessen en 2 lessen worden op een zaterdagavond in de blaashal als 1 clinic gegeven.De data en mogelijkheid om in te schrijven volgen na de indeling
– Bij een groep van 9 personen is het streven dat de groep uit 8 personen bestaat, maar kan maximaal uit 10 personen bestaan.

Groepstraining VRIJDAGOCHTEND 9 personen op 2 banen BUITEN
De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties. 
Let op:
– Bij een groep van 9 personen is het streven dat de groep uit 8 personen bestaat, maar kan maximaal uit 10 personen bestaan.

Groepstraining 9 personen op 2 banen BINNEN
De cursus bestaat uit 18 weken les van 60 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties. Deze cursus is mogelijk op woensdag of donderdag vanaf 22:00 uur of op vrijdag vanaf 19:00 uur.
Let op:
– Bij een groep van 9 personen is het streven dat de groep uit 8 personen bestaat, maar kan maximaal uit 10 personen bestaan.

Privé training 50 minuten (BUITEN)
Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 10 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

De cursussen starten op 10 oktober.

OVERZICHT LESMOGELIJKHEDEN JEUGD WINTER

Easy tennis: 6-12 jaar
Vooral bedoeld voor kinderen die willen starten met tennis (om uit te proberen). Dit zijn 10 lessen i.p.v. de standaard 18 lessen. Na de 10 lessen kunnen kinderen doorstromen naar de reguliere groepen (zie hieronder).

Rood: 6 tot en met 8 jaar, 1 of 2 keer per week
Er worden 18 lessen van 50 minuten gegeven.

Oranje: 8 tot en met 12 jaar, 1 of 2 keer per week
Er worden 18 lessen van 50 minuten gegeven.

Groen: 10 tot en met 11 jaar, 1 of 2 keer per week
Er worden 18 lessen van 50 minuten gegeven.

Geel: vanaf 12 jaar, 1 of 2 keer per week
Er worden 18 lessen van 50 minuten gegeven.

Geel: vanaf 12 jaar, 8 kinderen op 2 banen
Er worden 18 lessen van 50 minuten gegeven.

Privé training per 25 of 50 minuten (voor 18:00 uur)
Wanneer je optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met jou een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor jou meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 10 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

Voor de financiële machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen. De cursus start op 10 oktober.

 

Speciale cursussen

Easy tennis voor de jonge jeugd. 10 lessen voor € 50,-, 8 kids per groep, maandag t/m donderdag om 15:00 uur of 15:50 uur.

Vragen?

Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen en algemene voorwaarden. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen.