Toernooien

Balance Tennis Academy
Inschrijven

De Toernooien 

 

BTA organiseert ieder jaar 4 tennistoernooien. Een jeugdtoernooi en een KNLTB brons toernooi tijdens de krokusvakantie (februari) op de binnenbanen van Sportcentrum Oudenrijn te Vleuten – De Meern. Het “oudejaarstoernooi” voor jeugd en senioren tussen kerst en oud & nieuw op de binnenbanen van Sportcentrum Oudenrijn te Vleuten – De Meern en het “nieuwjaarstoernooi” in de week na 1 januari op de binnenbanen van Sportclub Houten te Houten.

 

OUDEJAARSTOERNOOI VOOR JEUGD EN SENIOREN:

JUNIOREN
Voor de jeugd organiseren we diverse toernooien en onderdelen.

Bij Sportcentrum Oudenrijn organiseren we in de week van zaterdag 23 december t/m vrijdag 29 december een groen/geel toernooi in zowel singles als dubbels.

De kosten bedragen voor een single € 25,00 pp per onderdeel, voor een dubbel € 21,00 pp per onderdeel. We spelen alles in poules, waarna zo mogelijk nog een afvalschema volgt.

Op woensdag 27 december van 09.00-11.00 een Rood Event,
Kosten bedragen € 7,50 pp.

Op vrijdag 29 december van 09.00-11.00 een Oranje Event,
Kosten bedragen € 7,50 pp.

Voor alle onderdelen geldt dat de inschrijving sluit op 16 december.

Inschrijven kan via DEZE LINK

Wedstrijdleider is Remco Mentink: remco.mentink@balance-tennis.com

 

SENIOREN
Dit doen we in de week van zaterdag 23 december t/m zondag 31 december 2023 in Sportcentrum Oudenrijn, Europaweg 48, 3451 HG Vleuten.

We spelen hier alleen dubbels. De inschrijving sluit op vrijdag 16 december. De kosten bedragen € 21,00 pp per onderdeel. We spelen alles in poules, na de poule eventueel nog een afvalschema. We spelen zowel 24 & 31 december tot 15 uur. We spelen de dubbels in de avonduren.

Inschrijven kan via DEZE LINK

Wedstrijdleider is Remco Mentink: remco.mentink@balance-tennis.com

 

 

Momenteel zijn hier geen inschrijvingen mogelijk 

Vragen?

Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen.