Oudenrijn Tennisclub

Balance Tennis Academy
Inschrijven

OTC


Oudenrijn Tennisclub is gevestigd aan de Europaweg 48, te Vleuten. 
Meer informatie over deze tennisvereniging kun je vinden op de website www.oudenrijntennisclub.nl

De clubtrainers die namens BTA alles regelen m.b.t. de tennislessen zijn Igor Willemsen (i.willemsen@balance-tennis.com) en Rick van Eijk (r.vaneijk@balance-tennis.com).

Tennislessen
Er zijn twee lescyclussen. In de zomerperiode van april – september en in de winterperiode van oktober – maart. Je kunt los daarvan altijd aan ons vragen wat de verdere lesmogelijkheden zijn. Klik hier om je gegevens in te vullen en wij nemen contact met je op. Om tennislessen te mogen volgen bij deze vereniging moet je lid zijn van de vereniging. Dat geldt niet voor de lessen die worden aangeboden op de binnenbanen (in de winterperiode)

Download onze BTA app! De App is zowel via de App Store (Apple) als via Google Play (Androïd) te downloaden. Deze BTA App geeft informatie over de tennislessen, activiteiten en evenementen.

      

LESMOGELIJKHEDEN SENIOREN

Groepstraining 4 personen op 1 baan
De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.

Privé training per 25 of 50 minuten
Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 9 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

LESMOGELIJKHEDEN JEUGD
Voor de jeugd t/m 12 jaar werken wij vanuit het Tenniskids programma. Dit bestaat uit verschillende fases: blauw, rood, oranje en groen. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leren kinderen de sport razendsnel te spelen. Kinderen wordt direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Samen spelen en plezier hebben. Zie Tenniskids voor uitgebreide informatie.

Kleur – leeftijd – geboortejaar
Rood t/m 8 jaar – tot en met 2013
Oranje 8 t/m 10 jaar – 2013 tot en met 2011
Groen 10 t/m 12 jaar – 2011 tot en met 2009

Onderstaand een overzicht van de mogelijke jeugdtrainingen.
4 tot 6 jaar (Tenniskids rood), 8 kinderen
Er worden 18 lessen van 50 minuten gegeven.

6 tot 8 jaar (Tenniskids oranje) 6 kinderen
Er worden 18 lessen van 50 minuten gegeven.

9 tot 10 jaar (Tenniskids groen), 6 kinderen
Er worden 18 lessen van 50 minuten gegeven.

Vanaf 10 jaar, 6 kinderen
Er worden 18 lessen van 50 minuten gegeven.

Vanaf 10 jaar, 4 kinderen
Er worden 18 lessen van 50 minuten gegeven.

Privé training per 25 of 50 minuten
Wanneer je optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met jou een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor jou meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 9 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

Voor de financiële machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen.

 

Speciale cursussen

Maak kennis met tennis voor de jeugd
De ultieme manier voor kinderen om kennis te maken met deze geweldige sport. 

Jeugd tot 12 jaar:
Aantal lessen: 5
Tijd: 15:00 uur – 15:50 uur
Aantal deelnemers: maximaal 10
Trainer: Rick van Eijk

Jeugd vanaf 12 jaar:
Aantal lessen: 5
Tijd: 15:50 uur – 16:40 uur
Aantal deelnemers: maximaal 10
Trainer: Rick van Eijk

Schrijf je nu in! 

Vragen?

Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen.