LTV De Doordraaiers

LTV De Doordraaiers

LEDEN

Seniorentraining

Tijdens de zomerperiode zijn er verschillende cursussen voor senioren. Wij kunnen alleen inschrijvingen van leden van TV De Doordraaiers accepteren. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden.

 • Groepstraining 4 personen op 1 baan
  De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.
 • Privétraining met 1 of 2 personen op 1 baan
  Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan technisch en/of taktisch zijn.

Juniorentraining

Tijdens de zomerperiode zijn er verschillende trainingen voor junioren. Voor de financiele machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen. Wij kunnen alleen inschrijvingen van leden van TV De Doordraaiers accepteren. Hieronder volgt een overzicht van alle mogelijkheden.
LTV De Doordraaiers heeft vorig jaar alle tarieven voor de jeugd verlaagd. Er is dus geen relatie met de tennislessen (subsidie/korting). De jeugdselectie is hierop een uitzondering.

 • Groepstraining 6 personen op 2 banen
  De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de speelstijl van de jeugd centraal staan.
 • Groepstraining 4 personen op 1 baan
  De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de specifieke speelstijl van de jeugd centraal staan.

 

NIET-LEDEN

Maak kennis met tennis voor junioren en senioren.

Onder het motto dat sporten gezond is en tennis een life-time sport, biedt tennisschool BTA in opdracht van LTV de Doordraaiers hét kennismakingsproject  Maak Kennis met Tennis aan.

Het project heeft een meervoudig doel: iedereen kennis laten maken met tennis, het aanleren van tennisvaardigheden en het bieden van gelegenheid om tennis in recreatief verband te beoefenen. U ontvangt 9 tennislessen gegeven door leraren van tennisschool BTA.Voor deze cursus zijn leenrackets en ballen op de vereniging aanwezig.

De jeugd kan op de volgende momenten inschrijven:

 • Woensdag 14.20 uur 5-9 jaar
 • Maandag  16.00 uur  vanaf 10 jaar

De senioren kunnen inschrijven voor:

 • Maandag         20.50-21.40 uur
 • Donderdag      20.50-21.40 uur

De kosten bedragen € 60,00 (bij incasso € 5,00 korting). De enige voorwaarden van deze cursus zijn: geen lid zijn van een tennisvereniging en nog niet eerder deelgenomen aan deze introcursus.

De cursussen starten in de week van 1 april. Na deze periode bestaat de mogelijkheid om lid te worden van de vereniging. Overige informatie: check website www.doordraaiers.nl of via intro@doordraaiers.nl.

Inschrijven

Kom je er niet uit, lees dan eerst de veelgestelde vragen hieronder.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan "gewoon" op de betreffende regel. Vervolgens verschijnt een overzicht met alle details. Vanuit daar kan je je direct inschrijven, maar uiteraard ook weer terug naar het overzicht met lestypes.

Waarom is het lesgeld lager als ik per incasso betaal?

Wij hopen dat zoveel mogelijk cursisten per incasso betalen, want dat is voor ons administratief eenvoudig te verwerken. Betalen per overboeking kan ook, maar kost ons veel meer tijd. Vandaar krijg je als dank 5 euro korting op het lesgeld bij incasso.

Op het inschrijfformulier geef ik mijn voorkeur aan voor de lesdagen en -tijden. Zal ik dan ook les krijgen?

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om iedereen op de gewenste dagen en tijden in te delen, maar alle junioren 's middags op de populaire tijd 16.00 uur en alle senioren 's avonds om 20.00 uur lukt uiteraard niet. Help ons door zoveel mogelijk dagen en tijden aan te geven.

Op het inschrijfformulier geef ik aan met wie ik samen in de lesgroep wil. Worden we dan ook zo ingedeeld?

Natuurlijk doen wij ook hier ons uiterste best voor. In de praktijk komt het helaas vaak voor dat niet alle gewenste partners inschrijven. Stem daarom onderling af om allemaal in te schrijven, met dezelfde voorkeuren voor dagen, tijden en partners.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe zijn er geen lessen tijdens de officiële vakanties en feestdagen. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisen in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Wat betekent groepsles en privéles?

Wij hebben onze lestypes een naam gegeven, zoals "Groepsles" en "Privéles", zodat wij ze zelf makkelijk uit elkaar kunnen houden. Privéles is bedoeld voor lesgroepen met één cursist (soms met twee), groepslessen bestaan uit meer cursisten.

Can you please translate the registration form to English?

You can do that yourself! Click right above on Login and, subsequently on the page that appears, on the American flag. That return back to this page. The registration form will be in English.