TV Attila

Balance Tennis Academy
Inschrijven

TV Attila


Het tennispark van TV Attila is gevestigd aan de Tirionlaan 1c, te Utrecht. 
Meer informatie over deze tennisvereniging kun je vinden op de website www.tv-attila.nl

De clubtrainer die namens BTA alles regelt m.b.t. de tennislessen is Steven Pheifer (s.pheifer@balance-tennis.com)

Tennislessen
Er zijn twee lescyclussen. In de zomerperiode van april – september en in de winterperiode van oktober – maart. Je kunt los daarvan altijd aan ons vragen wat de verdere lesmogelijkheden zijn. Klik hier om je gegevens in te vullen en wij nemen contact met je op. Om tennislessen te mogen volgen bij deze vereniging moet je lid zijn van de vereniging.

Download onze BTA app! De App is zowel via de App Store (Apple) als via Google Play (Androïd) te downloaden. Deze BTA App geeft informatie over de tennislessen, activiteiten en evenementen.

      

LESMOGELIJKHEDEN JEUGD en SENIOREN

Inschrijven voor de reguliere cyclus (zomer of winter) is momenteel helaas niet mogelijk. Vanzelfsprekend kunnen wij wel kijken of wij nog wat kunnen betekenen m.b.t. tennisles(sen). Vraag ons naar de mogelijkheden door jouw gegevens in te vullen, onderaan deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

 

 

Speciale cursussen

Introductiecursus, 6 personen 4 weken voor senioren.
Deze introductielessen zijn de ideale manier om kennis te maken met deze geweldige sport. Je krijgt 4 lessen waarin alle onderdelen aan bod komen, 

Vragen?

Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen.