Tenniskampen

Balance Tennis Academy
Inschrijven

De
tenniskampen 

 

Goed nieuws voor alle jeugdige tennisliefhebbers.
Ook deze zomer staan er weer spetterende tenniskampen op het programma.

Wij hopen tegen die tijd ons gehele complex te mogen gebruiken (indoorbanen, sporthal, squash), We hebben besloten maximaal 24 deelnemers (Tennis & Fun) en 12 deelnemers (Pro-kamp) per week toe te laten. Met dit aantal is het voor ons goed mogelijk de voorschriften te volgen en samen een onvergetelijke week te beleven.

 

Tennis & Fun
De 5-daagse Tennis & Fun kampen staan bekend om de verrassende mix van sport en de leukste fun-activiteiten. Dagelijks meerdere uren tennisles, uitdagende tennisspellen, een heerlijke lunch, gecombineerd met heel veel spektakel. Elke week is het één groot feest en je tennisniveau gaat ook nog omhoog. Je wordt ingedeeld op sterkte, waardoor de kampen ideaal zijn voor zowel de beginnende, als de gevorderde speler/ speelster.

 Locatie: Sportcentrum Oudenrijn
Week 1: 19 – 23 Juli                
Week 2: 23 – 27 Augustus    

Dagelijks van 09.00 tot 17.00.
Leeftijd: 5-12 jaar
Eten en drinken inbegrepen.
Prijs: € 325,- p.p.

 

Pro–kamp
Is tennis jouw grote passie en doe je niks liever dan de hele dag tennissen, dan zijn wij op zoek naar jou. Maak kennis met het leven van een prof. Train in kleine groepjes o.l.v. ervaren toptrainers. Verbeter je slagen, ritme, inzicht en conditie en aanschouw jezelf op video. Je moet minimaal 2 jaar tenniservaring hebben om deel te kunnen nemen aan het pro-kamp. Dagelijks word een belangrijk onderdeel van het tennisspel uitgelicht. De week wordt afgesloten met een ultiem grand-slam-toernooi. Heb jij zin om je grenzen te verleggen, ga dan de uitdaging aan en train een week als een prof. O.a. Video-analyse, Mentale training, Fysieke training, Grand-slam-toernooi

 Locatie: Sportcentrum Oudenrijn
Week 1: 19 – 23 Juli                
Week 2: 23 – 27 Augustus    

 Dagelijks van 09.00 tot 17.00.
Leeftijd: 9-16 jaar
Eten en drinken inbegrepen.
Prijs:€ 350,- p.p.

 

Tennis & Funkamp 19-23 juli 2021 

(Klik hier om in te schrijven)

Tennis & Funkamp 23-27 aug 2021 

(Klik hier om in te schrijven)

Pro kamp 19-23 juli 2021

(Klik hier om in te schrijven)

Pro kamp 23-27 aug 2021 

(Klik hier om in te schrijven)

Vragen?

Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen.