TC Houten

Balance Tennis Academy
Inschrijven

TC Houten


Het tennispark van Tennisclub Houten is gevestigd aan de Pelmolen 7, te Houten. 
Meer informatie over deze tennisvereniging kun je vinden op de website www.tennisclubhouten.nl

Voor vragen rondom de tennislessen stuur een mail naar: info@balance-tennis.com

Tennislessen
Er zijn twee lescyclussen. In de zomerperiode van april – september en in de winterperiode van oktober – maart. Je kunt los daarvan altijd aan ons vragen wat de verdere lesmogelijkheden zijn. Klik hier om je gegevens in te vullen en wij nemen contact met je op. Om tennislessen te mogen volgen bij deze vereniging in de zomerperiode moet je lid zijn van de vereniging. In de winterperiode wordt op de binnenbanen les gegeven. Hiervoor gelden andere voorwaarden die in dan bij de lesmogelijkheden (zie hieronder) worden vermeld.

Download onze BTA app! De App is zowel via de App Store (Apple) als via Google Play (Androïd) te downloaden. Deze BTA App geeft informatie over de tennislessen, activiteiten en evenementen.

      

LESMOGELIJKHEDEN SENIOREN BINNEN WINTER

 

Voor senioren is de keuze om les te nemen met een winterlidmaatschap of met de verrekening van baanhuur. Het grote voordeel van een winterlidmaatschap is dat je ook vrij mag spelen op de binnenbanen van Sportclub Houten. Leden van tennisclub Houten krijgen ook nog een korting op het winterlidmaatschap. Voor meer informatie en/of inschrijven voor een winterlidmaatschap klik je op DEZE LINK

Groepstraining 4 personen op 1 baan 
De cursus bestaat uit 17 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.

Je kunt kiezen voor een cursus overdag en/of de avond. De cursus is op woensdagen en start in de week van 23 oktober.


Speciale cursussen

Denk hierbij aan introductielessen, thematrainingen, etc. Momenteel is er geen aanbod. 

Vragen?

Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen.