TC Houten

Balance Tennis Academy
Inschrijven

TC Houten


Het tennispark van Tennisclub Houten is gevestigd aan de Pelmolen 7, te Houten. 
Meer informatie over deze tennisvereniging kun je vinden op de website www.tennisclubhouten.nl

De clubtrainer die namens BTA alles regelt m.b.t. de tennislessen is Kristian Salisbury (k.salisbury@balance-tennis.com)

Tennislessen
Er zijn twee lescyclussen. In de zomerperiode van april – september en in de winterperiode van oktober – maart. Je kunt los daarvan altijd aan ons vragen wat de verdere lesmogelijkheden zijn. Klik hier om je gegevens in te vullen en wij nemen contact met je op. Om tennislessen te mogen volgen bij deze vereniging moet je lid zijn van de vereniging.

Download onze BTA app! De App is zowel via de App Store (Apple) als via Google Play (Androïd) te downloaden. Deze BTA App geeft informatie over de tennislessen, activiteiten en evenementen.

      

Tennislessen voor de jeugd en senioren

Momenteel is het nog niet mogelijk om in te schrijven voor tennislessen tijdens de winterperiode. Door de start van Sportclub Houten is in overleg met de vereniging afgesproken om nog wat zomercursussen te organiseren. Zie onder de mogelijkheden hiervoor.

Medio augustus-september zullen zoals gebruikelijk weer wintertrainingen worden aangeboden op de binnenbanen van Sportclub Houten. Meer informatie volgt……….

Voor eventuele vragen vragen wij u om onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op. 

Speciale cursussen

Denk hierbij aan introductielessen, thematrainingen, etc. Momenteel is er geen aanbod. 

Vragen?

Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen.