TC Houten

Balance Tennis Academy
Inschrijven

TC Houten


Het tennispark van Tennisclub Houten is gevestigd aan de Pelmolen 7, te Houten. 
Meer informatie over deze tennisvereniging kun je vinden op de website www.tennisclubhouten.nl

De clubtrainer die namens BTA alles regelt m.b.t. de tennislessen is Kristian Salisbury (k.salisbury@balance-tennis.com)

Tennislessen
Er zijn twee lescyclussen. In de zomerperiode van april – september en in de winterperiode van oktober – maart. Je kunt los daarvan altijd aan ons vragen wat de verdere lesmogelijkheden zijn. Klik hier om je gegevens in te vullen en wij nemen contact met je op. Om tennislessen te mogen volgen bij deze vereniging in de zomerperiode moet je lid zijn van de vereniging. In de winterperiode wordt op de binnenbanen les gegeven. Hiervoor gelden andere voorwaarden die in dan bij de lesmogelijkheden (zie hieronder) worden vermeld.

Download onze BTA app! De App is zowel via de App Store (Apple) als via Google Play (Androïd) te downloaden. Deze BTA App geeft informatie over de tennislessen, activiteiten en evenementen.

      

LESMOGELIJKHEDEN SENIOREN

Groepstraining 4 personen op 1 baan 
De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.

Privé training per 25 of 50 minuten
Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 9 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

LESMOGELIJKHEDEN JEUGD BINNEN
Voor de jeugd werken wij vanuit de visie van Tenniskids. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leren kinderen de sport razendsnel te spelen. Kinderen wordt direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Samen spelen en plezier hebben. 

Kleur – leeftijd – geboortejaar
Rood t/m 8 jaar – tot en met 2013
Oranje 8 t/m 10 jaar – 2013 tot en met 2011
Groen 10 t/m 12 jaar – 2011 tot en met 2009

Groepstraining 5 personen op 1 baan (rood)
De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. 

Groepstraining 4 personen op 1 baan (oranje)
De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. 

Groepstraining 4 personen op 1 baan (groen) 
De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. 

Groepstraining 4 personen op 1 baan (vanaf 12 jaar) 
De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. 

Speciale cursussen

Denk hierbij aan introductielessen, thematrainingen, etc. Momenteel is er geen aanbod. 

Vragen?

Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen.