LTV Vianen

Balance Tennis Academy
Inschrijven

LTV Vianen


Het tennispark van LTV Vianen is gevestigd aan de Langeweg 10, te Vianen
Meer informatie over deze tennisvereniging kun je vinden op de website www.ltv-vianen.nl

De clubtrainer die namens BTA alles regelt m.b.t. de tennislessen is Michiel Vinkenburg (m.vinkenburg@balance-tennis.com)

Tennislessen
Er zijn twee lescyclussen. In de zomerperiode van april – september en in de winterperiode van oktober – maart. Je kunt los daarvan altijd aan ons vragen wat de verdere lesmogelijkheden zijn. Klik hier om je gegevens in te vullen en wij nemen contact met je op. Om tennislessen te mogen volgen bij deze vereniging moet je lid zijn van de vereniging.

Download onze BTA app! De App is zowel via de App Store (Apple) als via Google Play (Androïd) te downloaden. Deze BTA App geeft informatie over de tennislessen, activiteiten en evenementen.

      

LESMOGELIJKHEDEN SENIOREN WINTER

Groepstraining 4 personen op 1 baan
De cursus bestaat uit 16 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.

De cursus start op 11 oktober.

Privé training per 25 of 50 minuten
Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 9 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

LESMOGELIJKHEDEN JEUGD

Voor de jeugd t/m 12 jaar werken wij vanuit het Tenniskids programma. Dit bestaat uit verschillende fases: blauw, rood, oranje en groen. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leren kinderen de sport razendsnel te spelen. Kinderen wordt direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Samen spelen en plezier hebben. Zie Tenniskids voor uitgebreide informatie.

Kleur – leeftijd – geboortejaar
Rood t/m 8 jaar – tot en met 2013
Oranje 8 t/m 10 jaar – 2011 tot en met 2013
Groen 10 t/m 12 jaar – 2009 tot en met 2011

Groepstraining 4 personen
De cursus bestaat uit 16 weken les van 50 minuten. 

De cursus start op 11 oktober.

Privé training per 25 of 50 minuten
Wanneer je optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met jou een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor jou meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 9 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

Voor de financiële machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen.

 

Speciale cursussen

Proeflidmaatschap inclusief les 4 personen voor de senioren
Dit proeflidmaatschap is de ideale manier om kennis te maken met deze geweldige sport of om het weer op te pakken. U krijgt 3 lessen op ma-di-wo of donderdag waarin, afhankelijk van uw niveau wordt getraind. Deze cursus en het proeflidmaatschap is gratis. 

Vragen?

Kom je er niet uit, klik dan hier voor veel gestelde vragen. Meer weten of inschrijven? Druk dan op de mogelijkheid van uw keuze. U krijgt daar meer informatie en kunt u direct het inschrijfformulier openen.